New York / Washington DC 15-19 sep. 2013 ♥

The trip to Texas // the first few days

Hej bloggen♥
Klokken i Texas er lie nu 22:42 og lige så snart jeg har skrevet dette indlæg smutter jeg i seng, skal op klokken 6 imorgen tidlig og være i skole kl 7-.-

Men altså dette indlæg kommer til at handle om min tur hertil, og mine første par dage.

Torsdag fløj jeg fra Washington DC sidst på dagen direkte til Atlanta og skulle lave et ekstremt hurtigt flyskifte, da jeg landede var de allerede begyndt at boarde og skulle med et tog ud til min gate, så havde lidt travlt, men nåde det. Da jeg ankom til min familie var jeg godt træt, lider faktisk stadig af lidt jetlag, kun en smule. vi tog på et spise sted og spiste noget aftensmad tror klokken var omkring 22:30 eller noget, var godt smadret da vi kom til huset. De viste mig bare rundt også sad jeg og snakkede med min værtsmor lidt og gik i seng.

gvhjbknFredag lod min værtsmor mig sove længe, planen var ellers at jeg skulle have startet i skole allerede fredag også bare møde lidt senere, men hun lod mig sove til klokken 9, og derefter gjorde jeg mig klar og spiste også kørte vi hen på skolen og blev registreret, men da der var homecoming i denne weekend og alt for mange ting forgik, synes de at det var bedst jeg startede på Mandag, altså imorgen, da det allerede var meget at tage ind.
Så tog bare med min værtsmor på Arbejde, hun arbejder i en bank i walmart. (Skal lige siges at walmart er en fast butik herover, synes den er overalt og har været i den hverdag siden jeg kom faktisk) min værtsfar hentede mig sidst på dagen og derefter kørte vi ud efter min værtsøster, hvor jeg mødte 2 som også går på min årgang, jeg er i 11th grade så jeg er junior, hvilket er meget fedt. Nå, men de hedder Oliver & Rose vildt søde, og jeg har skrevet med dem en del siden Lørdag faktisk.

Lørdag Min værtsmor og værtsøster skulle til et eller andet, men jeg blev hjemme og sov til klokken 9, på en eller anden måde kunne jeg ikke sove længere. og skypede med min bedste veninde et stykke tid og senere mine forældre. Da min værtsmor kom hjem tog vi ud og shoppede med en af hendes veninder og min værtsmors barnebarn som faktisk bor her, så ser hende som en værtsøster også. og vi spiste aftensmad på “red robin” tror min værtsmor havde sagt at min fødselsdag var mandag d. 23 september for de kom og sagde at de havde hørt jeg havde fødselsdag på Mandag, og gav mig en is også samlede tjenerne sig om mig og sang fødselsdags sang, hvilket var ret fedt. derefter tog vi hjem og min værtsøster (millynnia) og mig til i biografen, vi ville have set “the butler” men vi kom for sent så vi så en anden jeg ikke lige kan huske hvad hedder, men den var på spansk, så vi fik pengene tilbage og tog hjem, og slappede af.

Søndag Idag blev jeg vækket klokken 7, ja jeg ved hvad i tænker “kl 7 på en søndag?” men vi skulle i kirke klokken 8 til 10:30 de var bedre end de danske, men ikke lige mig, tager med et par gange mere og ser, men ellers siger jeg bare at det ikke lige er noget for mig. derefter tog vi ud og handlede og tog hjem, ved en 15 tiden kom min områdes repræsentant og tog mig ud og få is og snakke om diverse regler og ting og sager. Da jeg kom hjem tog min værtsmor og mig ud for at købe en ny adapter til mig, da den jeg havde med hjemmefra lige pludselig ikke virkede mere, også kørte vi min værtsøster til træning, og derefter tog vi i target og købte en vasketøjs kurv til mig og jeg fandt et par shorts som jeg købte til kun $6 hvilket nærmest er ingenting for et par shorts. og ved en 21 tiden kom vi hjem og pakkede min skoletakse og lavede min madpakke. Skal lige siges de spiser mange snacks herover og går vildt meget op i at have snacks i huset og på sig hele tiden.
Og nu ligger jeg i min seng skriver dette, og svare på fødselsdags beskeder på facebook… FYLDER 17 ÅR IDAG! WOHOO!♥♥

Det har været nogle super dage, er stadig ved at falde til, men kan mærke det bliver nemmere og nemmere.
Første skoledag på high school er idag(dansk tid), wish me luck 🙂

Until next time
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York / Washington DC 15-19 sep. 2013 ♥