My room

The first week of high school +

Hej bloggen♥
Sidder lige nu og ser disney channel og skriver med et par venner og veninder både hjemmefra og herfra:) Kom hjem fra kirke for en lille time siden (snart 2) og er så træææt.
Men nu har jeg tid og overskud til at sætte mig ned og skrive omkring min første uge hos min familie og på high school.
Undskylder på forhån at dette indlæg nok bliver en smule langt, og med et par stavefejl, men anyways lets get started.

aOk så Mandag var min 17 års fødselsdag og skoledag, og var så nervøs, men da vi kom op på skolen var der nogle papirer der manglede så vi skulle lige have styr på dem så mødte først i skole klokken 10:30 hvilket var helt fint taget i betragtning af at det var første dag.
Lige så snart folk finder ud af at du er en exchange student stiller de en masse spørgsmål og hjælper dig gerne fra time til time og alt, så det var virkelig rart at folk var så hjælpsomme. Da jeg kom hjem fra skole spiste jeg og prøvede at samle mine tanker omkring det hele, om aftenen kom min værtsmor hjem med en fødselsdags gave til mig, som i kan se på billedet ovenover var en sweater, en quote bog, en vildt lækker body lotion og nogle fødselsdags cupcakes, så lækkert, havde ikke rigtig forventet det store, men synes det var vildt sødt af dem. Og elsker specielt cremen og trøjen!♥ bDette var nogenlunde hvad min lunch bestod af i skolen (minus pizzaen på sidste billede, det var når jeg kom hjem, spiste pizza hele ugen hver dag når jeg kom hjem fra skole) Havde også en sandwhich med i skole. Min værtsmor skriver tit en sød lille besked på en lille serviet vi har med, det så sødt og gir en et eller andet pust, i don’t know, men synes det var rart.

d

Tirsdag Var jeg til min første football game, dog ikke med min skole, men med min værts søsters, og det sagde mig dog ikke det store, men tror det vil sige mig mere når jeg går til en football game på min egen skole sammen med et par af mine venner/veninder, det er en anden stemning. Men ja var i skole og til football game om aftenen.
(Billederne i ser er ikke alle sammen i rækkefølge)
c
Onsdag & Torsdag var bare helt almindelige, var i skole og tog derefter hjem og spiste og lavede lektier og derefter brugte jeg tiden sammen med min værtsmors barnebarn som bor hos os, og så videoer på nettet og ja slappede af.

Folk her er “on the go” hele tiden, det vildt fedt, men samtidig også en smule stressende til tider, men kan godt lide at have noget at lave hele tiden.

eFredag Havde 2 af mine værtsmors kollegaer inviteret min værts søster og mig ud at shoppe efter skole, hvilket så først blev ved en 18 tiden, men det var faktisk okay, købte dog ikke andet end et iphone cover, men det var fint nok. Og resten af aftenen gik med at mig og min værts søster så en film og faldt i søvn.

Lørdag Var vi ude og spise morgenmad på “applebee’s” tror jeg den hedder, og derefter snakkede jeg med at par mennesker på skype, skulle have været i centret med en der hedder Ryan, men nogle ting kom op fra både hans side og min side så vi var nødt til at aflyse, men vi laver noget sammen i næste weekend istedet. Så dagen gik med min værtsfamilie og nogle af min værts søsters venner/veninder, og om aftenen tog vi i biografen og så “Baggage claim” når den film kommer til Danmark kan jeg helt klart anbefalde den! den er så god! 🙂

Idag Har vi bare været i kirke og købt noget mad på Subway, fantastisk sandwhich by the way! Klokken her er lige nu 14:16 , og ved ikke endnu hvad jeg skal lave idag, andet end at skrive et digt til min engelsk time i imorgen.

Men ellers er det hele alt for fedt og stadig mange nye indtryk at tage ind hele tiden, men jeg er ved at være der, er sikker på at den første måned er den hårdeste, med alle de nye indtryk og ting og sager og mennesker, og et nyt sted. Men elsker det hele!
Skolen er også for fed, det eneste nederen er tidspunktet den starter på, men ellers glæder jeg mig faktisk sådan lidt til at komme i skole hver dag.
Skolen starter klokken 7, så i denne uge har jeg stået op klokken 6 hver dag, men da jeg skal tage skole bussen i næste uge og fremover i skole, skal jeg op klokken 5-5:30, da bussen kommer klokken 6:20 jeg døøøøør! det så tideligt og er først hjemme igen kl 15, så det en vildt lang dag.

Mit skema:
aEr rimelig tilfreds med mit skema, bortset fra matematik og spansk, matematik fordi det er svært, og spansk fordi jeg har været så uheldig at få den sure og negative lære på hele skolen i Spansk, men det er heldigvis kun 48 minutter hver dag, men de sidste 3 timer jeg har altså, 5th, 6th & 7th period elsker jeg, især engelsk, den er lidt længere end alle de andre timer da det er der folk har lunch og alt det så den er lidt over en time, men det er helt fint med mig! 🙂

Så alt i alt har jeg haft en fantastisk uge, med en masse nye indtryk og glæder mig allerede til næste uge. Næste weekend er det fair weekend hvilket betyder at vi får billetter af skolen til en forlystelses park, altså “the fair” hvor de har en masse “fried food” og alt er fried. Fried pickles, fried cola, fried is (ja fried is og cola.. believe me or not) er spændt på at se hvad det er.
Men da det er fair weekend, har vi efter skole fredag fri hele weekenden og Mandag og Tirsdag med tror jeg hvilket kun er skønt!:)

Håber i alle sammen derhjemme har haft en dejlig uge, og dag:)

 

1

  • Faymary Byg Huish

    Virkelig fed tøjstil du har med de højtaljede nederdele, dem går jeg også rigtig tit i. Udover det elsker jer at du har lavet sådan en langt indlæg med en masse billeder, det er jeg virkelig fan af!

    Virkelig fed blog! 🙂 Tjek gerne min ud og smid også gerne en kommentar!

    Villa Villekulla, Faymary Huish, http://faymaryhuish.bloggersdelight.dk/

    xx

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My room