Lately

Halloween 2013 // Trick or treating

IMG_s4335Hej bloggen 🙂
Som i nok ved var det halloween i Torsdags.
og her i America er det virkelig noget de går op i, de forbereder allerede den 1 oktober, det crazy, men ret fedt alligevel.
Vi kunne betale $3 for at have et halloween kostume på i skole, men jeg gjorde det dog ikke, men damn folk de gjorde meget ud af det, det var så fedt. Der var en klædt ud som sådan en creepy klovn som bare gik og skræmte os alle sammen, åh gud, jeg ikke bange for klovne, men da den person klædt ud som den klovn der, gik forbi mig, tog jeg en kæmpe bue udenom, de creepede mig så meget ud.
Omkring klokken 19:45 hentede Elena som er en spansk udvekslingselev og hendes værtsøster mig og vi mødtes med nogle af deres venner, og tog til waterview hvor v i lavede den traditionelle “trick or treat” og det kan diskuteres om man som 15-17 årig er for gammel til det, men fuck it, det er ikke noget jeg oplever igen og basically gjorde vi det kun for slik:p
Men det var så fedt at opleve det.

PicMonkey Collage
PicMonkey Collsage
IMG_4357

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately