Christmas party // 5 countries ♡

Update ❆

Hej bloggen ♡
Undskylder stilheden det sidste stykke tid, men skolen har været i fokus også i Onsdags blev jeg sendt hjem fra skole pga. sygdom og var først rigtig på benene igen igår, så det sidste par dage har gået med at tage en masse medicin og få det bedre. Lagde mig syg med halsbetændelse og influenza-.-

4 pr. ark den 23-12-13 kl. 16.38 #13 (kompileret)   Anyways har jeg det super nu, og det jo også jul. I danmark er det imorgen.. uh er så spændt på jeres vegne, her fejre vi sådan også juleaften imorgen, men får først gaver Torsdag morgen  altså den 25.. arbejder stadig på at finde rundt i det:p D.25 når vi har åbnet gaver kommer en masse familie over til kæmpe morgenmads buffet, hvilket betyder min kære værtsmor skal i køkkenet endnu engang:p men hun er go til det så det går jo nok:p
Imorgen er det den 24 og jeg ved ikke helt hvad de laver der, men finder jeg vel ud af. Skal prøve at se om vi kan få lavet risengrød og æbleskiver.. det ikke rigtig jul uden.
Mange her har spurgt “er du i julesteming” … og svaret er nej.. julen i Danmark er så meget bedre og så meget mere a big deal! her synes jeg ikke rigtig du mærker den… så meget. jeg var i julestemning omkring thanksgiving da butikker og det begyndte at pynte op der, but thats it. Jeg fortrækker so far dansk jul over alt andet.

Men hey det bliver en oplevelse:D

Vil smutte hen og gøre mig klar smutter til firewheel med Sydney her om lidt, måske det bringer julehumøret frem? who knows.. anyways glædelig lille juleaften derhjemme☃
BTW var i biografen igår i se “medias christmas” KAN HELT KLART ANBEFALDES! så sjov!:D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas party // 5 countries ♡