Back at it tomorrow // Last semester of high school

Back in high school // new schedule

Bare et indlæg for at snakke om de første par dage tilbage i skole. Det er så hårdt at skulle stå op klokken 5 hver dag og skulle finde et okay godt tidspunkt at gå i seng på, mandag blev den 2:30 inden jeg sov og igår var den 23:30. Den er lige nu 21:01 og jeg regner med at udgive dette indlæg, gøre mig klar til at gå i seng, også se et afsnit eller to af gossip girl.. er blevet lidt afhængig igen, what can i say?

Anyways. Nyt semester betyder ny skema. Mit har heldigvis ikke ænret sig det store, og kun fået et nyt fag på og fået rykket min spansk time til 7 time istedet for 4, hvilket også betyder en ny lære. Og har ikke længere Health, hvilket jeg elskede at have.
954781_433285936784536_775483969_nEr nu glad nok for mit nye skema. Men det betyder også at der er en masse nye mennesker i alle mine klasser, så det lidt mærkeligt for du kender ikke dem alle sammen, og skal igen til at blive comfortable omkring dem, men det kommer.

Skal tage alle mine eksamnier minus to, da jeg var syg de 3 dage vi tog eksamnier før ferien. Hvilket er ret nedtur. Lægger ud med at gå til matematik tutorials imorgen tidlig hvor jeg tager min matematik test, også er den ude af verden. heldigvis.
Men er nu så klar til weekenden, den står lige nu bare på afslapning og shopping. Måske en date Lørdag med min kæreste. Og søndag skal jeg til et bryllup. ♡

Håber i har det godt derhjemme:)

♡♡♡

1

  • Maria Haurum

    Det lyder jo som om du har det fantastisk, det er dejligt !<3
    Vi savner dig her hjemme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back at it tomorrow // Last semester of high school