200 days in the states

Wow..! overskriften siger sig selv. idag (3 April 2014) er det 200 dage siden jeg forlod min lille komfort zone i Danmark for at tage til det store USA. Crazy!
photoHelt sikkert den bedste og mest rigtige beslutning jeg nogensinde har taget for mig selv. Og er så lykkelig over at mine forældre var og er så støttende omkring det, samt resten af min familie og venner derhjemme.
Samt også utrolig lykkelig over at have mødt alle de nye mennesker i mit liv, som jeg når jeg tænker tilbage på det ikke aner hvordan jeg har levet uden.
Når folk snakker om at “finde sig selv” har jeg ikke rigtig altid forstået det, har forsøgt det, og prøvet at finde mig selv, men synes altid det har været en ret fake side & følelse. hvis i forstår?. Men nu forstår jeg det helt klart. Og jeg er på rette spor. At lære mig selv bedre at kende.. wow bedste ting nogensinde. Og jeg vil helt sikkert opmundre jer til at gøre hvad i føler der skal til for jer selv.
Jeg kunne helt sikkert blive med og skrive et lang paragraf, men det gør jeg nu ikke.
Vil derfor bare gerne sige tak til mine nærmeste derhjemme som jeg ved læser dette. Især mine forældre, søskende, resten af familien og veninder/venner. wow tak alle sammen for at være så støttende kunne slet ikke have gjort dette uden jer. Love you♡
Og til min organisation my education (Besøg deres hjemmeside HERuden dem ville jeg aldrig rigtig have kunnet få denne mulighed. samt world heritage & ASSE.
70 days to go.

Skærmbillede 2014-04-03 kl. 22.08.51

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg