Texas meets Denmark - Day 4 → 7

New series – My exchange year

Hej bloggen!
Som en helt NY ting på bloggen, vil jeg nu lave en serie til jer på bloggen, kaldet “my exchange year” det bliver en masse forskellige indlæg, fra blandt andet mit udvekslings år. Det er nemlig blevet påpeget et par gange at jeg nu er hjemme og måske har bedre mulighed, tidsmæssigt til at gå mere i dybden med de forskellige ting jeg har oplevet, osv. Og jeg tænker også det er super godt for elever der er afsted, eller elever der skal afsted, også er det lige så sjovt for mig trods af det er 2 år siden jeg kom hjem, men det gør mig glad at fortælle om og jeg smiler ved tanken af det hele. Og kan jeg hjælpe nogle under deres ophold eller inspirere nogle med beslutninger osv. så det jo bare fedt.
url
Har i ting i rigtig gerne vil høre mere om fra mit ophold eller andet, så kommenter endelig så skal jeg gøre mit for at få lavet et indlæg med det.
Andre spørgsmål skal også være velkomne 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Texas meets Denmark - Day 4 → 7