The first week of high school +

2nd week of high school +

IMG_3089Så er den anden uge her allerede gået, tiden går så stærkt det slet ikke til at fatte, men jeg elsker hvert sekund af det hele:)
Denne uge i skolen har været en smule hård, men skøn alligevel, det hårdeste har dog kun været at skulle vågne klokken 5 hverdag fordi min bus kommer 6:20 også skal jeg sidde i 45 minutter i kantinen inden klokken ringer ind til første time, men i næste uge ændre det sig heldigvis, da Ryan køre mig, da vi alligvel går på sammen skole og skal møde samme tid og på samme årgang og han kun bor 1 minut væk, var det altså så meget nemmere, så kan nu sove en time længere om morgenen, og i ved hvor meget bare de 5 minutter extra om morgenen gør, så en time er livet! eller noget i den retning. Også hver 6 uge har de en 6 ugers eksamen, og den skulle jeg selvfølgelig også tage i hvert fag, og det er altså ikke det nemmeste når man kun har været der i 2 uger og stadig prøver at falde til, men ligge vidst lige over dumpe karakteren i de fleste fag, så er ret tilfreds taget i betragtning af at jeg ikke har en ide om hvad jeg laver i nogle fag:P men anyways elsker jeg at tage i skole hver dag, dog er der dog 2 fag jeg ikke ser frem til hverdag, men de ligge lige før lunch og efter dem, er resten af dagen for fed!1Synes altid jeg har mad billeder med i min indlæg, især herover fra:P lol, men forleden fik vi morgenmad til aftensmad, som i kan se på billede ovenover nederste billede til venstre. Min værtssøster gik igang med at lave amerikanske pandekager (som forresten smager bedre end dem jeg fik til informations mødet i April, troede alle amerikanske pandekager smagte sådan, men nope)
De har heller aldrig smagt pandekager med is:0 så det skal jeg lave til dem en dag, også bliver det med almindelig danske pandekager, altså de store tynde nogle, også med vanilje is ved siden af.
2de to øverste billeder på billedet ovenover er fra min værtsmors fødselsdag i Onsdags, hun købte dem til sig selv, og derefter kørte min værtsfar, min værtssøster og mig ud for at købe et kort til hende (nej det blev ikke det kæmpe burger kort, var dog lige ved at købe det til mig selv just because) og det nedereste billeder til højre er fra i Fredags, eller rettere igår morges, da jeg kom hjem fra football game fredag med Ryan og min værtssøster spillede jeg nogle spil med dem, og de spurgte om de måtte sove på gulvet inde ved mig, og ja det gjorde mig nu ikke noget:)
Vi tabte forresten kampen Fredag, men altså var nu ret fedt alligevel.
3Hunden i ser på billedet er Blue, han er så nuttet og så klumpset det er helt vildt:) vi besluttede os for at give ham et bad, og lad os bare sige at ingen af os forlod det badeværelse tørre.
4Har i set de vines med dem som putter arme og ben i en sweatshirt og render rundt? de ligner lidt et dyr, aner ikke hvad jeg skal kalde det, men det gjorde vi altså torsdag aften:P har også et par videoer med det, skal nok prøve at sætte en video sammen med alt jeg har optaget siden jeg rejste hjemmefra.
og ja kantinen nederst til venstre, og vejen jeg bor på øverst til højre:)
__________________________________________________________

Så det var alt i alt en fantastisk uge.
Vi har forlænget weekend i denne uge og skal derfor først møde i skole på Onsdag hvilket er ret skønt. de kalder det “the fair weekend” “the fair” er en forlystelses park, som åbner den 7 Oktober altså på Mandag og frem til på Fredag, en gang hvert år, så skolen giver alle eleverne gratis billetter og ja så kan vi tage afsted en gang på den billet, vi kan sagtens mere, men så skal vi bare betale, og vi tager vidst afsted Tirsdag, sammen med Ryan og nok en af min værtssøsters venner eller noget ved jeg ikke.
men ved dog ikke hvad jeg helt skal lave indtil da, startede på dans igår, og har aldrig været mere øm for danser hver dag i 48 minutter i skolen også om lørdagen nu også har jeg egentlig kun søndag til at slappe af i, men elsker det så det går nok 🙂

Håber i alle sammen har haft en dejlig uge derhjemme samt weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The first week of high school +