Friday night in an American hospital.. whut?!

1st of December // Sunday // Family day ♡

Hej bloggen♡

Havde i sidste Søndag “family day” med min værtsfamilie, så hyggeligt og skønt at vi alle var samlet og lavede noget sammen.
PC020439

Lagde dagen ud med at åbne min advents gave fra mine forældre der hjemme, da det jo var den første søndag i advent. Og derefter smed jeg sweats på (følte ikke for andet) & min værtssøster og mig smed os på sofaen og så julefilm på fox.
Omkring en 13 tiden kørte vi mod Dallas til en lille sød jule butik, hvor min værtssøster og min værtsmors barnebarn & jeg alle valgte et ornament hver, som er en årlig tradition de har. (Min er hjertet med teksten “Our first christmas together. 2013)
Tror aldrig jeg har set så mange forskellige ornaments! helt vildt.
IMG_5362
IMG_5371IMG_5367   Min værtsøster og mig valgte denne her sammen, da den passede rimelig godt til os<3

IMG_5364

Efter vi havde været der tog vi til et stort, like foreal kæmpe center, på omkring 4 eller 5 etager. Tror det hed GALLERIA.
Hvor vi bare gik rundt og nød af det sidste “black friday” sales der nu var. Vi spiste derinde også, min værtsmor og mig smuttede på charley’s igen (fave place omg)
IMG_5379Min værtsmor og mig♥
IMG_5373
IMG_5376Det store juletræ i midten af centret, med en skøjte bane rundt omkring, så smukt♥
IMG_5384Fik købt noget undertøj på tilbud og victoria’s secret.. every girls dream.. elsker det, men synes normalt de er ret dyre.

Da vi var færdig i centret kørte vi hjem, og tog alle sammen et bad hvor vi derefter sat juletræet op og pyntede det og bare hyggede os med det.
IMG_5385
IMG_5386Det færdige resultat ^^

 

Kan for første gang since ever sige at jeg ikke har tællet ned til den 1 December eller juleaften. o.O men det er nok mest af alt fordi, vejret ikke er det samme. Lige PT føles det da som kold vinter vejr og ligner det også, men den ene dag er der like 30 grader og du kan gå rundt i shorts og det hele (og vi er i DECEMBER?!!!) og den næste skal du pakkes ind i jakker og sweaters. Så forvirrende et vejr, men hey vi er nu i Texas:p
Skal her i næste weekend ud og købe julegaver til de folk jeg nu skal have købt til, også er jeg ellers klar.
Det eneste jeg tæller ned til nu er altså winter break! 2 uger tilbage og god, ser så meget frem til det!:D

Håber i alle sammen har det godt derhjemme. Og Bodil ikke har blæst jer væk;)
xoxo
♥♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday night in an American hospital.. whut?!