1st of December // Sunday // Family day ♡

Thanksgiving break

Thanksgiving break var like 2 weeks ago, i know, men har ikke haft internet og tid også glemte jeg bare alt om indlægget:p sorry about that. Men nu har jeg fået samlet billederne og tiden til det så her får i det.

Vi fik thanksgiving break Tirsdag den 26 November så vi havde “early dismissal” fra skole hvilket var at vi skulle møde fra 7:22-12:22. I am not complaining.
Tirsdag aften brugte jeg sammen med min værtsøster og værtsmor i køkkenet. Min værtsmor startede så småt med maden og min værtssøster (Millynnia) og mig gik igang med at male nogle mallerier til badeværelset da vi har malet og købt nye ting til det ene badeværelse nedenunder. Og Onsdag (dagen før thanksgiving) brugte jeg på at slappe af, og om aftenen tog jeg til firewheel for at se the hunger games; catching fire. Kan helt klart anbefaldes! har aldrig set the hunger games før, men vil helt sikker til det nu. anyways bagefter gik vi rundt i centret lidt og kiggede. Og var i candy world, og skulle selvfølgelig have et billede med det store juletræ i midten.

12

Torsdag aka thanksgiving stod dagen på at gøre klart til gæsterne kom. som var ved en 15 tiden, men de kom sådan lidt spredt. Tog klokke 15 med min værtsmor ene søster til walmart hvor vi stod i kø i en time for at få et armbånd så vi var sikret et TV, som var på kæmpe tilbud den aften (black friday sale) og vi tog derefter tilbage til huset for at spise.
Basically hvad aftenen gik ud på var at spise og snakke, og mændene så football kampen i tv’et.
aB
C“Big red” oh em geeee!! i am in love! sådan en god sodavand, den er nok hvad vi ville kalde en “rød”sodavand derhjemme, og smager også lidt af det samme, men der er bare noget anderledes og bedre over den.
Fredag-Søndag gik bare med at slappe af og spise mere… seriously har aldrig spist så meget. Thanksgiving spiste jeg noget non-stop i 4 timer hvis ikke mere, og lige inden jeg gik i seng og resten af weekenden havde jeg noget i hånden hele tiden… thanksgiving food.. og atter thanksgiving food.
Og nu vi snakker mad dukker emnet vægten lidt op synes jeg.. og jeg som ville have troet jeg ville have taget på siden jeg kom her, men næ nej har tabt mig siden jeg kom her. Men forklare måske det at jeg danser hver dag her og derhjemme lavede jeg ikke noget sport relateret.
Anyhow det var alt for fedt at opleve thanksgiving, og helt sikkert noget jeg vil se om jeg kan få mine forældre med på fremover derhjemme selvom det ikke er en dansk eller europæsik ting, men en amerikansk ting. men det kunne nu være ret fedt at at prøve det af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1st of December // Sunday // Family day ♡