Glædelig jul 2013 ❆☃

Christmas 2013 ❆ // What did i get?

Har endelig godt nok net til at få lavet dette indlæg til jer!
Åh gud.. denne jul har været noget af en oplevelse… og jeg ved stadig ikke om jeg kunne vænne mig til at holde jul på denne måde.. tror jeg ikke helt..jeg har brug for alle de danske traditioner, som jule hyggen specielt, og dansen om træet. Men  jeg synes denne jul har været fantastisk! og ville ikke bytte den for noget!
Vi lagde ud den 24 med lidt julehygge.. hvor min værtsmor og værtssøster og jeg bagte nogle julekager.. hvor vi bland andet forsøgte os med æbleskiver, turned out pretty good.. selvom der var lidt farlige episoder undervejs.

IMG_6116PicMonkey Collage kopi 3IMG_6137PicMonkey Collage kopi 2Tror aldrig jeg har grint så meget imens jeg har bagt. Skypede lidt med familien derhjemme i starten.. passede med at de allerede havde åbnet gaver & stuff like that, så det var nu vældig rart. Og vi havde episoder hvor vi måtte lave en ny dej, fordi min værtssøster synes hun kunne jonglere med dejen også blup var den i håndvasken i sæbevand.. omg har aldrig grint så meget:’) man skulle have været der.
IMG_6151Da vi var færdige med det omkring en 21 tiden tog vi et bad, og vi havde alle sammen fået ny jule nattøj, som lå på vores seng. jeg fik en one-sie med køer på fødderne.. too cute!
IMG_6142IMG_6196Derefter chillede vi i stuen ved juletræet til klokken blev 00:00 hvor vi fik lov til at åbne vores første gave, og derefter smuttede vi i seng, jeg sov inde hos min værtssøster og vi faldt i søvn til elf. og vågnede op klokken 7 og smuttede ned og åbnede gaver.
IMG_6185Så nogenlunde sådan ud da vi kom ned^^

IMG_6193Så mange skønne ting! fra tøj, til sko, parfumer, sokker, en ko, en taske.. slik.. endda dansk slik, smykker uhh i could go on.
1545194_503737399739389_1873508887_nAf min skønne kæreste fik jeg en hoodie, 2 beanies, en t-shirt og skittles.. kun 2 måneder sammen og yet kender han mig allerede alt for godt.. de beanies faldt nu i ret god jord!
PicMonkey CollagePicMonkey Collage kopi
Og derefter stod dagen på morgenmad med værtsfamilien og deres familie!
IMG_6191Så hyggeligt og, so much food! Amerikanerne elsker virkelig mad omg!
Ved en 15 tiden tog folk hjem og dagen gik med afslapning og mere mad. Til aften lavede min værtsmor turkey, squash, og danske brune kartofler, hvilket var et hit!♡
But let’s be real.. intet slår mors mad.. 6 måneder tilbage og jeg kan få mors hjemmelavede mad.. mor jeg forventer en kæmpe buffet med mad når jeg kommer hjem;)

Anyways jeg havde en super god jul! men man kan godt mærke at man savner sin familie derhjemme i juletiden.
Hvordan var jeres jul?
♡♡♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul 2013 ❆☃