Let's take a look back on 2013

Back at it tomorrow // Last semester of high school

Oh wow. skole imorgen-_- Er ik klar. Jeg glæder mig da, men ikke til den del med at stå tideligt op, like no. Juleferien er gået alt for stærkt, synes kun lige den startede og nu den slut.
Er en del forvirret med hvordan det hele kommer til at forgå imorgen, siden vi starter på 2 og sidste semester af 13/14 skoleåret, og har fået opdaterede skemaer, jeg har dog heldigvis kun fået to nye fag, men regner med at få dem ændret. Finder jeg ud af i løbet af ugen. Ville dog ønske at ens skema var som det første semester, kan godt se meningen og ideen med at mikse det op på den måde lære man også nye mennesker at kende, men c’mon hvorfor lave det så forvirrende dog. Skal nok opdatere jer på det i løbet af ugen.
schoolOg det med at skolen starter og det er sidste semester af dette skoleår, betyder også at jeg er endnu tættere på at skulle hjem. 6 mere måneder og jeg vender snuden hjem af mod Danmark, wow, I kan tro jeg glæder mig til at komme hjem til det vandte og se familie og venner igen og faktisk have mulighed for at kramme dem, uden at der skal være en skærm imellem os, og for ikke at glemme en 15 timers flyve tur og en masse vand:p Men jeg er samtidig slet ikke klar til at forlade alt dette. Jeg ved slet ikke hvordan jeg kan forlade alle de mennesker jeg har mødt her & everything tanken er forfærdelig, men hey jeg kunne forlade min familie, som var hårdt nok. Jeg husker stadig den dag jeg stod i lufthavnen og sagde farvel og gik op af de rulle trapper og vidste at dette var sidste gang jeg så dem i 9 måneder, no way back. Uh den følelse tho. ved ikke om jeg kunne lide den eller ej, men here i am.
Kan allerede føle hvordan jeg har ændret mig, ikke det store som i jeg er en helt ny person, men lidt i min personlighed og måde at være på, men alt på en positiv måde.
De sidste 6 måneder skal bare nydes for inden jeg ved det er de ovre, dette er allerede min 4 månede og jeg synes de er gået så mærkelig stærkt.
Oh well noget siger mig jeg hellere må udgive dette indlæg, og lukke computeren ned klokken er 23:15 og jeg skal op klokken 5-5:30, oh wow er slet ikke klar til at stå så tideligt op, har været vandt til under hele ferien at gå i seng omkring 4-5 tiden og vågne engang mellem 12-14, så klokken 5 er så tideligt omg.
Godnat herfra, og godmorgen til jer alle derhjemme:)
Håber i får en super skøn dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's take a look back on 2013