Dallas world aquarium

♡ Tonight, with Hannah ♡

Så idag all in all har været super fantastisk god, kan egentlig ikke sætte en finger på noget der ikke har været godt, selv skolen idag var god. Vi har normalt fire drills på min skole, men idag var der faktisk en actual brand, meget lille og ingen skade eller noget, men vi forlod alle sammen klasserne da alarmen lød, og som altid tog vi vores mobiler og forlod skolen ret chill, som vi plejer for vi troede alle sammen det var en drill, men måske det faktum at lærene så forvirret ud for de ved normalt hvis der skal være drills, og de havde ikke hørt noget idag, så vi stod alle sammen udenfor i 20 minutters tid, klager ikke da solen skindede og der var 23 grader, alt for skønt. Jeg sværger Texas er bipolar tho. Igår torsdag var her -8 grader og idag fredag har vi haft 23 grader, og så falder de ellers igen i næste uge.

Oh well, nu til hvad jeg egentlig ville snakke om.. eller vise.
Jeg tog spontant til firewheel med hannah (Udendørs shopping center) hvor vi gik rundt som de ratchet, typical basic white girls vi er. Og spiste sonic, og shoppede.. købte dog kun en taske (kommer op på bloggen snart) og gik ind og ud af butikker, grinte, sendte snapchats.. og hannah faldt over sine fødder et par gange… hvad kan jeg sige? bedste måde at bruge sin fredag aften på. i loved it♡
Her er lidt billeder;
IMG_7067IMG_7026IMG_7061IMG_7009IMG_7024IMG_7036
♡♡♡

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dallas world aquarium