Zulu the color run

A year ago

Hej bloggen 🙂

Grunden til dette indlæg er at jeg for et år siden startede mit år som udvekslingselev  i Texas,USA. det ved de fleste af jer jo.
(Rejste d.15 september, ankom til værtsfamilien d.19 September og startede på skolen d.23 September 2013)

Jeg synes det er sjovt at tænke tilbage på hvordan mine følelser var dengang og hvordan det hele var med hensyn til de forventinger jeg havde gået og haft. Og nu.. et år senere sidder jeg herhjemme i lille Danmark igen og husker det hele som var det igår, men samtidig også som en drøm, som jeg desværre forlod og vågnede fra d.14 Juni 2013.

Tror ikke rigtig samtale emnet om mit år bliver kedeligt, ihvertfald ikke for mig.. har stadig en masse nye ting at fortælle hele tiden.. det er ikke nemt at få et helt års oplevelser ned i en enkel samtale, så engang imellem kommer der nogle input i mine samtaler med folk omkring mit år i USA, elsker at snakke og fortælle om det. Når jeg gør det er det næsten som om jeg er tilbage.
Det er mit hjem jeg er rejst fra, og man ville tro at jeg ville have haft det på samme måde da jeg rejse fra Danmark men tværtimod, for jeg vidste at 9 måneder efter ville jeg være hjemme igen, og at tiden ville flyve afsted, også er jeg bare ikke “født til at bo i Danmark” jeg elsker Danmark, men jeg ser ikke mig selv bo her om et par år. Så omtaler Texas som mit hjem, det er der jeg er mest tilpas og glad.
Rent faktisk rejser jeg faktisk til Texas igen inden længe dog kun for nogle uger men om det bare var en weekend ville jeg være ovenud lykkelig:) er så spændt og i skal nok komme til at høre mere på bloggen snart 🙂

Jeg ville personligt aldrig have troet at jeg på blot et år ville nå så langt, ændre mig så meget, opleve alt det jeg gjorde og blive så tætte med mennesker som jeg kun har kendt i 9 måneder.
I kun positivt overasket hele vejen igennem, og er så lykkelig for at have fået denne oplevelse 🙂

IMG_7936 IMG_9884 IMG_2869 SAM_0084 IMG_3258 100_0897 IMG_1584 SAM_0189 IMG_8727 IMG_3798 88664 88659 IMG_6888

Der vil i løbet af det næste lange stykke tid komme mange flere indlæg omkring udveksling.. både råd, organisationer, spørgsmål og svar og egne oplevelser, + meget mere 🙂 Elsker det.

At rejse er at leve ♡

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zulu the color run