A year ago

High school (15/16) – My education recommendation

Står du og overvejer et år på high school? Men ved ikke hvilken organisation du skal vælge, hvilke der har gode priser, godt samarbejde og selvfølgelige er helt sikre for dig?
Så er jeg her for at hjælpe DIG.

Det med at finde en god og sikker organisation burde være nemt.. men nej, for for at sige det ærligt er det squ ikke alle du kan stole på. Kender en anden udvekslingselev der rejste med EF sprogrejser, og hun havde nogle problemer med sin værtsfamilie og hendes organisation valgte simpelthen ikke at gøre noget og lade det være op til hende selv, de havde fået deres penge så de var egentlig ikke så interesseret i hende mere, den 20 December 2013 var hun nødt til at rejse hjem, hun kunne ikke klare det mere, og hendes år var basically ødelagt. Det er så trist at sådan noget sker når sådan en oplevelse skulle have været ens livs oplevelse.

Anywho.
Har i hørt om my education før?.. Ja? Nej?
Nu har i ihvertfald.
My education tilbyder både, High school ophold, aupair, og college.
dog er der alders begrænsninger, i kan læse mere om det på deres hjemmeside HER.

 

logo

Jeg rejste med my education, og har kun haft en god oplevelse med dem, gennem mit næsten 2 års lange samarbejde med dem.
De var både gode før, under og efter mit ophold.

De tilbyder et forberedelsesmøde som generelt ligger i starten af året. I både København og århus. som ca vil vare fra 9-18, hvor der både er morgenmad og frokost. Det giver dig chancen for at få svar på en masse spørgsmål, møde de andre elever der skal afsted også, og møde tidligere udvekslingselever som kommer og fortæller om deres ophold, og svare på spørgsmål også. Det er en helt vildt fed dag sammen med en masse skønne mennesker.

My educations hovedkontor ligger lokaliseret i københavn.

Axeltorv 6, 1 th.
1609 København V.

Kontakt dem på:
Tlf: +45 70 27 30 11
Email: Info@Myeducation.dk

 

Så går du med tanker om et udvekslings år, au pair eller evt nogle af deres andre tilbud, så skriv en mail eller give dem et kald og hør mere om det.
Eller tjek deres hjemmeside for mere info også.

Har i spørgsmål til mig?
Kan i skrive på:
Mail – Kristina-Christensen@hotmail.com
Facebook side – https://www.facebook.com/ImJustKristina
Eller en kommentar til dette indlæg, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt jeg kan 🙂

♡♡♡

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago