Happy thanksgiving♥

Friday night in an American hospital.. whut?!

Overskriften siger det hele. Hvem skulle have troet at jeg ville ende min Fredag med en tur i en Amerikansk ambulance og hospitalet? no one.
!Har det under omstændighederne fint nu!
1471213_494057054040757_1744820014_nAnyways, da jeg jo er i USA & bloggen er omkring mit liv før og efter og under, synes jeg helt sikkert jeg ville dele denne aften med jer. alt kan ske.
Har de sidste par dage haft nogle slemme menstruations smerter og de har været der non-stop (boys hvis det er for “følsomt” et emne, så kan i bare stoppe nu) Anyways igår (fredag) havde skolerne lukket pga, vildt meget is og kulde (har aldrig set så meget is, træerne knækkede og strømmen gik de fleste steder) så vi var bare hjemme, og jeg sov til 11:30 og havde det helt fint hele dagen, spiste dog ikke mere end to vafler & et stykke key lime pie, men var ikke sulten. Anyhow, da klokken blev omkring 17 begyndte jeg at få slemme menstruations smerter, kunne ikke gå eller stå, men havde haft det før så tænkte ikke videre over det jeg tog bare en pille mod smerterne og det var det. Men så skulle jeg tage opvasken og jeg havde allerede i det øjeblik det lidt mærkeligt og hede anfald så slemt! Men tog opvasken og imens jeg gjorde det kunne jeg føle jeg begyndte at svede endnu mere og følte jeg skulle kaste op og min mave smerter blev værre og lige pludselig mistede jeg alt følelsen i kroppen den blev nærmest helt tung og mit syn blev sløret, så jeg lænede mig forover & tændte for det kolde vand for at putte mine hænder under, & den næste ting jeg ved er jeg helt væk, mærke faktisk da jeg rammer bord kanten med hovedet men på det tidspunkt var jeg så langt væk at det slet ikke gjorde ondt. Og jeg åbner øjnene kort efter da min værtsfar holder mig og siger “kristina.. kristina are you okay?” og troede faktisk bare jeg sov og drømte der, og få sekunder efter gik min krop ud igen og jeg var væk igen. Og vågner derefter på sofaen kort efter hvor min værtsfar sidder ved siden af mig min værtssøster på den anden side og min værtsmor for enden med ambulancen i røret. & Jeg prøvede bare at få hovedet omkring hvad der lige skete og hvad der skete i det øjeblik jeg sad i. Og pludselig var ambulance folkene der, 5 mennesker stod alle sammen og kiggede ned på mig og snakkede til mig.
Alt i alt fra jeg faldt om af til de var der tog det 3 minutter, synes de arbejde vildt hurtigt og var meget prof omkring det hele.
De besluttede dog at tage mig med på sygehuset for at tjekke om jeg var stabil og lave nogle tests for måske at finde ud af årsagen, så off we went.
Ambulance turen var nu hyggelig nok. Og på hospitalet gik det hele forholdsvis hurtigt og nemt, og lægerne der var alt for awesome, og jokede en del og snakkede og det var faktisk i sidste ende en god oplevelse. Så takker hospitalets personal og ambulance folkene af hele mit hjerte for at gøre oplevelsen en smule positiv.
Er også vildt taknemmelig for min værtsfamilie samt min kæreste og hans forældre for at komme og være ved min side under hele processen igår aftes. Det var noget af en aften.
Der blev joket en del om det med at jeg faldt om under opvasken “was that your way of getting out of dishes?” haha åh gud altså :p

De fandt ikke ud af årsagen til jeg faldt om, men da som sagt mine menstruations smerter var slemme da det skete er de sikker på det kunne have haft noget at gøre med det. Men sker det igen skal jeg se en specialist og ellers skal jeg vidst bare tjekkes om hos lægen her om 2-3 dages tid.
Blev limet over mit øje de jeg fik en ret dyb rift eller hvad man kan kalde det, som så skal hele.
Men hey tager det som en oplevelse, hvem kan sige at de har brugt deres fredag på at køre i en amerikans ambulance and shit? haha 🙂 ej oplevese det var det nu.

Men har idag det fint, er bare chokeret og prøver at få mit hovede omkring hele situationen. Og mit hovede gør rigtig ondt, men er samtidig følelses løs i venstre side, pga slaget. Men dagen idag står på afslapning og min skønne kæreste kommer over og vi skal bare se film og spise! haha ser frem til.

2

  • Noget af en oplevelse, må jeg sige.. Godt at du er okay!
    Har du overvejet om du måske lider af endometriose? Nogle af dine symptomer kunne nemlig pege på det, så det er måske et tjek værd? Man burde nemlig ikke ha’ så ondt, at man besvimer af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Stina

      Det var lidt skræmmende.
      Kunne godt overvejes:) tak

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy thanksgiving♥