Recently

Today ♡ Last day of school

Ok WOW! det er helt svært at tro at efter 9 måneder er min tid som udvekslings elev slut. Vi havde de sidste 3 eksamer idag, og skolen sluttede, rejser mod New York Mandag morgen, og hjem til kære Danmark på Fredag. wow.
Idag har nu været helt igenne fantastisk. Udover eksamer fik jeg lov at se folk en sidste gang, og bruge noget tid med dem og fik taget tons af billeder oh em gee.. så fedt. Min kære far  & hans ven, ankom til New York i Tirsdag og kørte til Texas, de ankom i morges og hentede mig efter skole.
Da bilen kom mod mig, stoppede min værtsmor så man far kunne komme ud, og jeg løb hen imod ham, og gav ham det største kram. Derefter kørte vi hjem, hentede min værtsøster, og tilbage til skolen hvor jeg viste dem rundt, så trist at tage min sidste gå tur omkring skolen. wow. omg i forstår slet ikke alle de miksede følelser der ligger i dette. Efter det tog jeg dem med til det populære chick-fil-a og spise, og vi kørte derefter til Rockwall for at catche up, og chille lidt. Derefter tilbage to Rowlett hvor han kørte mig og Dylan til firewheel hvor vi havde en double date. vi så The fault in our stars. fantastisk film. og tog derefter hjem til ham og badede i deres pool alle sammen, og kom hjem her for en time siden.
Så fantastisk en dag, og kan slet ikke vente med resten af weekenden, skulle dog nok færdigøre min pakning.
oh well.
Mixed billeder fra Idag.♡

IMG_1545 IMG_1447 IMG_1608 IMG_1611 IMG_1419 IMG_1443 IMG_1465 IMG_1580 IMG_1581 IMG_1609 IMG_1514 IMG_1603

Min far henter mig og en veninde imorgen tidlig, og vi tager til ihop og spiser morgenmad, derefter et møde med min områdes repræsentant, og så til Dallas. Hvor vi bruger hele dagen, og der skal ske noget “stort” kommer an på hvordan man ser på det, men det får i at se på bloggen imorgen engang. Søndag tager jeg min far og hans ven med i kirke og klokken 15 har jeg mit go away pool party for familie og venner, og ellers bare pakning. Mandag morgen klokken 06.00 går turen mod DFW lufthavn også til New York.:)
Skal nok prøve at opdatere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recently