Prom 2K14

Recently

Heyy bloggen 🙂
Wow jeg er nu tilbage efter næsten en måneds fravær, som to be honest kun har følt som en uge eller to. Den sidste måneder har bare være så fyldt med en masse ting, da det var min sidste månede. og Jeg forlader kære Texas denne Mandag for at tage til New York, og Næste Fredag vil jeg flyve hjem mod kære Danmark igen efter 9 måneder. wow. Så mærkeligt at tænke på. Og jeg vil lave et eller flere indlæg med information. spørgsmål og svar. og end masse andet.
Men lige nu har jeg samlet nogle billeder fra de sidste par uger.
aFDbCEVar til min første baseball kamp, oplevede næsten min første tornado, men heldigvis kun en advarsel, dog gik sirenerne igang, og det regnede og stormede like crazy. Var til graduation dinner. brugte sidste weekenden hos en veninde hvor vi så film, chillede, var til nigerian grad fest og svømmede en del.
Så mange bolde har bare været i luften hos mig denne sidste månedes tid, og jeg elsker det. Dog trist at vide at jeg om 2 uger er hjemme igen. Og ikke her. så mange miksede følelser.
Idag torsdag. tog vi vores 3 eksamern. 1st,2nd & 3rd period og imorgen er det 4th,5th &6th og derefter er vi færdige. Og min far ankommer faktisk imorgen så så snart jeg har fri ser jeg ham. så spændt.
Håber i alle sammen har det godt derhjemme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prom 2K14